Ik probeer verder te gaan maar het lukt niet. Ondernemer-slachtoffer

Ik wens anoniem te blijven maar wil wel kwijt dat mijn leven en mijn winkel mij ontnomen zijn door niet alleen de daden van een moordenaar maar het hele falende politie apparaat in ons land. De politie heeft 5 jaren voorafgaand aan de moorden door Tristan  formeel en geregistreerd weet gehad van zijn incompetentie om ooit wapens te mogen hebben : hoe kan dit achteraf dan nog steeds ontkend worden?

Nu bijna 7 jaren later moet onze belangenbehartiger voor en namens ons tot aan de Hoge Raad strijden voor de waarheid?

Er is veel mis met het apparaat , wat mogen wij toch niet achterhalen? Gaan er koppen rollen binnen Justitie en Politie? Het is daar al jaren een puinhoop!

Nederland , ik vraag jullie ons nu eindelijk te helpen.

Wij hebben jullie hulp nodig om de ellende op te lossen , doneer , ook al is het maar 1 euro.

Dank jullie wel.