J. Wies-Laeven – onderscheiden heldin

Deze dag had NOOIT mogen gebeuren:
Ik was aan het werk in de kruidvat en heb mensen voor mijn ogen vermoord zien worden. Ik was in staat om enkele levens te redden.

Alles wat die dag gebeurt is, had zeker kunnen voorkomen kunnen worden.

Zowel Politie Hollands-Midden en de ouders van Tristan v.d Vlis wisten van de achtergronden. Hoe kunnen de ouders van T.v.d Vlis
instemmen met een schietvergunning voor hun psychotische zoon? Hoe heeft een politie-commisaris hier aan mee kunnen werken, terwijl zij wisten van zijn achtergrond? De ouders v.d. Vlis hadden hun zoon gedwongen laten opnemen bij een instelling van GGZ! In de politie-dossiers is van dit alles niets meer terug te vinden. Hoe kan dat??

Op 23 September 2011 heeft burgemeester B.Eenhoorn laten weten aan de slachtoffers van 9 April dat hij altijd te bereiken zou zijn en een ieder te woord zou staan. Dit is niet waar gebleken, naar heel veel eigen inspanningen heb ik hem kunnen bereiken. Ik wilde hem persoonlijk spreken over een situatie die zich had voorgedaan die bewuste 9 April.

Tot op heden (07-12-2014) heb ik nog steeds geen antwoord gekregen op al mijn vragen . Ik ben nog steeds niet de persoon die ik in het verleden was. Ik ben er niet alleen financieel maar ook psychisch en lichamelijk zeer zeker niet op vooruit gegaan. Waar blijft het begrip en zeer zeker het medeleven voor de ECHTE slachtoffers van een zinloos 9 April 2011? Het enige wat ons nu overkomt is dat wij belachelijk gemaakt worden. Wij worden genegeerd.  Waarom?? Orlando heeft alle steun nodig om ons te kunnen blijven helpen. Help ons a.u.b.

J. Wies-Laeven