Steun ons: Bloedbad Alphen 9 April 2011

Het inhuren van ‘s lands betere letselschade , straf en cassatie-advocaten en juristen kost veel geld, wij vragen u om uw steun hierbij.

Wij verzoeken u bij belangstelling voor onze processen tegen De Nationale Politie en het Ministerie van Veiligheid en Justitie contact met ons op te nemen.

Onze strijd voor rechtvaardigheid zal indien nodig tot aan de Hoge Raad der Nederlanden en het Europees Hof van Justitie gestreden moeten worden, tegen de aansprakelijke Politie. De uitspraak bij het Hof in 2018 was een terechte overwinning, de Staat gaat in cassatie en wij hopen dat het recht blijft zegevieren.

De Hoge Raad zal medio 2019 uitspraak in cassatie doen , dit Arrest zal hopelijk reflecteren dat gerechtigheid bestaat en dat onze clienten hun schade vergoed dienen te krijgen.

Via onze belangenbehartiger de heer Orlando Kadir kunt u ons ook direct en persoonlijk bereiken en wij waarderen en behoeven uw morele en financiële steun zeer, inzage in alle bestedingen voor alle donaties zijn op aanvraag volledig transparant beschikbaar.

Alvast hartelijk dank!

 

Doneer

Wij waarderen en behoeven uw morele en financiele steun zeer.

Kies een bedrag: